Speeltuin de Glasblazers: een unieke locatie om te huren

Wist je dat je de speeltuin ook kan huren voor een kinderpartijtje of kinderverjaardag?
De speeltuin is uitsluitend te huur voor leden op zaterdagochtend tussen 9.30 en 14.00 uur. Als lid heb je dan de hele speeltuin en het gebouw (incl. keuken met gasfornuis, koelkast, vriezer, waterkoker, koffiezetapparaat en glaswerk) tot je beschikking. Wil je hier gebruik van maken, dan dien je eerst lid te worden. Je ontvangt na betaling van het lidmaatschap, de link naar het boekingsformulier met alle beschikbare data. We nemen geen opties aan. De kosten voor de verhuur zijn 112,50 euro per ochtend, excl. borg van 75 euro. In verband met corona is er tijdelijk een verplichte eindschoonmaak van 40 euro.

Beschikbaarheid checken en boeken…
De beschikbaarheid van de speeltuin is alleen in te zien voor leden. Leden ontvangen elk jaar een nieuwsbrief met daarin een link naar het huurformulier.

Doordeweeks spelen met de klas? Of een vergadering? Op zoek naar een locatie voor een wekelijks klasje?
In verband met corona is dit tijdelijk helaas niet mogelijk. Het is ook niet mogelijk om tijdens reguliere openingstijden als buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf of school langs te komen met een groep kinderen. We hopen dat het straks weer mogelijk wordt om de speeltuin voor deze doeleinden te huren. We informeren jullie hierover op deze pagina. Stuur een e-mail naar verhuur@deglasblazers.com.