Speeltuin de Glasblazers: een unieke locatie om te huren

Wist je dat je de speeltuin ook kan huren voor een kinderpartijtje of kinderverjaardag?
In het weekend is de speeltuin te huur op zaterdagochtend (09.30 – 13.30). De hele speeltuin en het gebouw (incl. keuken met gasfornuis, koelkast, vriezer, waterkoker, koffiezetapparaat en glaswerk) staan dan tot je beschikking. Aankleden, opruimen en schoonmaken dienen binnen de gehuurde tijd plaats te vinden. Voor leden zijn de kosten zijn 100 euro per dagdeel, daarnaast berekenen we 75 euro borg. Zie ook de huurvoorwaarden.

Beschikbaarheid checken en direct boeken…
Ben je geïnteresseerd en wil je weten wanneer de speeltuin beschikbaar is? Ga dan meteen naar het boekingsformulier. Daar zie je de beschikbaarheid van de speeltuin en kun je de speeltuin direct boeken. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een bevestiging en de factuur. Na betaling van de factuur is de boeking definitief.

Klik hier om te huren

Doordeweeks spelen met de klas? Of een vergadering? Op zoek naar een locatie voor een wekelijks klasje?
Het is ook mogelijk om doordeweeks in de ochtend (tot 13.00 uur) of avond (tot 21.00 uur) de speeltuin te huren voor een vergadering, bijeenkomst, school of vereniging. Voor scholen hanteren wij een gereduceerd tarief. Stuur ons een e-mail naar verhuur@deglasblazers.com voor meer informatie.