Speeltuin de Glasblazers in Haarlem verveelt nooit. Er is van alles te doen voor kinderen tot en met twaalf jaar. Glijbanen, klimrekken, speelhuisjes, schommels en meer staan klaar. Of wil je je verjaardag vieren? Dat kan. Daarvoor is onze speeltuin te huur.

Daarmee houden de huurmogelijkheden niet op. De speeltuin in Haarlem is ook geschikt voor andere bestemmingen. Zoals voor het geven van (kleuter)yogalessen, cursus taart decoreren, als vergaderruimte, salsa-avonden, een teken- en schildercursus, een braderie of een taalcursus.

Dus kom naar onze speeltuin in Haarlem om te spelen, te vergaderen of te dansen. Heb je vragen? Mail gerust of kom langs.

Zorg voor het voortbestaan van onze speeltuin

Het is belangrijk dat deze speeltuin in Haarlem behouden blijft. Hieraan kun je meewerken door lid te worden. Een lidmaatschap kost slechts €30,- per jaar. Als lid heb je samen met je gezinsleden onbeperkt gratis toegang tot de speeltuin en krijg je korting op evenementen die de speeltuin organiseert.

Draag je de speeltuin een warm hart toe en wil je dat deze speeltuin in Haarlem blijft bestaan? Donateur worden van de Glasblazers kan ook. De minimumdonatie bedraagt €15,- per jaar. Met het geld kan de speeltuin kinderactiviteiten organiseren. Ook kunnen we extra vrijwilligers gebruiken om toezicht te houden. Daardoor kan de Glasblazers vaker open.

Wanneer is deze speeltuin in Haarlem open?

Je kunt in onze speeltuin in Haarlem spelen na schooltijd op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag. Tijdens de vakantie ben je dagelijks welkom. Controleer voor de zekerheid de [openingstijden]. Regent het, dan kan je bij de Glasblazers gezellig binnen spelen. Daar is genoeg te doen. Elke eerste donderdag van de maand is het peuterochtend (0-4 jaar).

En neem gerust je ouders mee of je opa, oma, oom of tante. Terwijl de kinderen spelen, kunnen zij buiten genieten van het uitzicht op het Spaarne, koffie of thee drinken, lekker lezen of buurten met andere ouders. De Glasblazers in Haarlem is de speeltuin voor iedereen.